Секс услуги с ВИП манекенки се предлагат на диск




Секс услуги с ВИП манекенки се предлагат на диск
Секс услуги с ВИП манекенки
Легенди се носят за специализираните каталози, в които ВИП манекенки предлагат секс услуги. Запознати от бранша го описваха като албум със снимки на известни модели, под всяка от които има различна цена. Самата Маги Желязкова неведнъж признаваше, че такъв каталог съществува и тя лично го е държала в ръцете си. Тарифите варират от 5 до 10 хиляди евро.

Според други обаче това е отживелица – с напредването на технологиите хартиеният носител не е за предпочитане. Плейбойката Светлана Василева разкрива, че секс услугите от ВИП манекенки вече се предлагат на диск. Знойната красавица разказва, че тарифите на диска започват от 600 евро, а горната граница е баснословна. Според Светлана Василева обаче манекенката не прибира цялата сума. Част от печалбата отива при модната агенция.

Не всеки обаче може да се добие с такъв диск. Каталозите на електронен носител се показват само на ВИП-ове, които не само могат да си платят високата сума, но и да запазят конфиденциалност. Неслучайно каталогът все още не се е разпространил в интернет пространството.

Затова и няма сигурни имена, които да се спрягат в публичното пространство. Според запознати обаче най-добре платени са Мис България, които взимат над 10 бона. Неслучайно носят титлата на най-красивата у нас – това я прави и най-скъпата.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи