Джена плаче за старо гадже




Фолк певицата Джена
Фолк певицата Джена

Фолк певицата Джена се скъсала да реве, докато записвала последната си песен „Всичко давам да си тук“.
„Записах песента в Димитровград. Много плаках, когато я пях – не съм очаквала, че ще се леят чак такива сълзи! Самият текст е толкова силен, с тези фрази като „целуни ме като луд“, „заслужавам да си тук, е наистина няма как да не ти повлияе. А и за да изпееш хубаво една балада, трябва д аизживееш текста й, за да можеш да предадеш емоцията на публиката. Бях си казала предварително, че няма да плача, но…“ – сподели Джена пред списание „Нов фолк“.

Присъствали на записа обаче разкриват, че изпълнителката е била налегната от спомени по последната си любов Наско, с когото се разделиха през изминалата 2010г. Певицата още го обичала и не можела напълно да загърби чувствата си към него.

Песента „Всичко давам да си тук“ сякаш била написана за тяхната изпепеляваща любов.

Въпросното парче предизвика бурни дискусии сред феновете н фолка. По-голямата част от хората не одобриха това, че се прави кавър на големия хит на Драгана Миркович„Sve bih dao da si tu“. Песента на Джена е била с уредени авторски права. Още преди да я запише, от „Пайнер“ я били купили „Прочетох някакви обвинения, че сме открднали песента – няма никаква кражба!“, държи да отбележи изпълнителката.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи