Коя ще стане сексбомба тази година?




Коя ще стане сексбомба тази година?
сексбомба на годината?
За пета поредна година популярни красавици ще се борят за титлата в конкурса „Нощта на сексбомбите“ в известен столичен клуб. На кого ще прехвърли „короната“ миналогодишната сексбомба фолк дивата Мария?

Основната претендетка тази година е не коя да е, а фолк певицата, която обича да показва силиконовите си прелести – Андреа. Тя ще се изправи срещу жестоката конкуренция в лицето на актрисите Яна Маринова и Диана Любенова, фолкдивата Лияна и чаровната водеща от „Господари на ефира“ Мария Игнатова.

Докато повечето кандидатки не пожелаха да коментират номинациите си, Андреа отново се изцепи, че според нея не е достатъчно една жена да си намъкне късата пола и дълбокото деколте, за да бъде сексапилна. По-важно според едрогърдата певачка е цялостното

излъчване, погледът и поведението на сцена. За пример Андреа посочи любимите си актриси – Анджелина Джоли и Джесика Алба.

Освен това заслуга за цялостната си успешна кариера Андреа отдава на таланта и амбицията си. Жертвата обаче в нейната професия, тя определя като невъзможност поне на този етап да създаде собствено семейство.

„За бебе ми е много рано. На първо място е кариерата. Тя изисква определени жертви“, коментира блондинката.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи