Д-р Енчев: Галена, не прекалявай с ботокса!




Д-р Енчев: Галена, не прекалявай с ботокса!

Красотата е симетрия! Мотото на известната клиника за естетична хирургия на звездният доктор Енчев, може да бъде допълнено, когато става въпрос за скандалната пайнерка Галена. Красотата е и в правилното дозиране, смята хирургът, който е пряко отговорен за подобреният външен вид на не една и две известни дами.
В случая на Галена, доктор Енчев е споделил с журналисти, че изпълнителката на „За пари“ е поредната хубавица пощуряла по процедурите с ботокс. Според него половинката на вафления бос Галин засега нямала нужда от корекции, но поредното модно увлечение по ботокса й било като камъче в обувката, и тя искала да пробва на всяка цена. Разбира се, специалистът изразил мнение, че Галена все още е прекалено млада за подобни процедури, с което ексцентричната дама нямало как да не се съгласи.

Цялата раздумка се състояла на третия рожден ден на столична дискотека, който бил почетен и от други известни изпълнители и светски личности. Купонджийте се забавлявали здраво и разумно през цялата изминала нощ. Освен чисто професионалната раздумка с Галена, харизматичният доктор Енчев отделил време и за по някоя приказка и с останалите присъстващи.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи