Видяхте ли Николета Лозанова без грим? И така била секси!




Видяхте ли Николета Лозанова без грим
Николета Лозанова без грим

Това установихме, след като във Facebook се появиха уникални снимки на секси модела Николета Лозанова. Нейни почитатели се докопали до невиждани кадри, в които силиконовата красавица сякаш е на “Мис мокра фланелка”. На затревения терен пръскачките обливат пищната й гръд, която ясно подчертава сексапила й.
Изглежда коментарите във Facebook, че само гримът я правел чаровница не е съвсем истина.

Преди известно излезе подобен материал със заглавието: “Николета Лозанова изгря, но вижте я преди това – без маска, грим и с коса като метла!”

Тогава също ви показахме невиждани кадри, но за разлика от тези сега, там Николета се виждаше, че е всичко друго, но не и секси без грим.


Естествената Николета Лозанова
Естествената Николета Лозанова


Най-обикновено момиче и то с “коса като метла”. Добре, че е решила да си смени имиджа и така е променила и оцветяването на главицата си.

Сега външният й вид е изцяло променен – тунинговала се е със силикон и тонове с грим, благодарение, на които се появява по списания, реклами и билбордове, за да ги покаже.

През цялото време е с козметика, като така човек трудно би я видял без грим, пишат във Facebook. Все пак се появиха и такива снимки на Николета Лозанова, които я показват естествена. Излезе, че и тогава е секси, а когато влезе в ролята на “Мис мокра фланелка” и още повече.
Източник kliuki.bg

2 коментара:

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи