Луиза Григорова лъсна по бельо




актрисата Луиза Григоров по бельо
Луиза Григорова по бельо

И актрисата Луиза Григорова започна да се разголва. Алекс от „Стъклен дом” лъсна по бельо в рекламен календар на модната агенция на собствената й майка. Календарът с разголените снимки на Луиза щял да се предлага на бизнес партньори и приятели на агенцията.
На фотосите актрисата от „Стъклен дом“ позира по оскъдно и доста еротично бельо, демонстрирайки сексапил и страст.


Припомняме, че това не е първият път, в който виждаме Луиза Григорова полугола. Пред време тя позира за списание „Максим”, където облеклото й бе дори още по-оскъдно. Едва 20-годишната студентка вече може да се похвали с присъствие на корицата на еротичното списание.


Според запознати, това ще е само началото на поредица от еротични сесии с Луиза Григорова, докато накрая не я видим и в „Playboy”, както майка я родила.


И докато мъжката половина от феновете на актрисата ликуват при вида на голата плът на Луиза, дамите не одобряват подобен имидж.


„Това ли е нейният начин да пробие в бранша – като се разголва? Явно другият път е доста по-дълъг и труден”, коментират възмутени жени в интернет форумите.

Гневните отзиви са и вследствие на зачестилите слухове, че Луиза си е хванала за гадже „чичко-паричко”. Според запознати маститият бизнесмен Людмил Стойков, с когото момичето излиза, щял да я издигне в кариерата.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи