Скандално! „Мис България” щяла да проституира в Турция




Симона Величкова
Симона Величкова се окичи с короната на „Мис България”, когато беше едва на 17 години. На възрастта си именно тя отдава неопитността и наивността, с които подходила към случващото се в живота й.


Симона си спомня към днешна дата името на Мария Михайлова – собственичка на модна агенция, която твърдяла пред момичетата, участвали в конкурса за красота през съответната година, че им е подсигурила работа в Турция.

„В началото всичко ми изглеждаше нормално. Тя беше подсигурила документите и заминах!”, спомня си бившата миска и добавя, че когато пристигнали, Михайлова започнала да запознава момчиетата с различни мъже. Опитите за недоволствто били успешно потушавани от страна на мениджърката.

Величкова обаче не поддала на натиска и тормоза и принудила Мария Михайлова да й купи билет за България и да я пусне да си върви.

В Турция обаче останали не една или две красиви българки, за чиято съдба Симона дори не смее да си помисля, пише в. „Шоу”.

„Мис България” обаче е категорична, че се измъкнала на косъм от живота на проститутка. Нещо, за което в момента рядко говори.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи