Във вените на Глория тече ромска кръв




Във вените на Глория тече ромска кръв
Глория
От известно време насам интересен слухсе носи из чалга гилдията. По-запознати с житието и битието на фолк певицата Глория разправят, че във вените на примата тече ромска кръв. Бащата на изпълнителката бил плод на страстна любов между българка и ром.
„Това не е тайна за тези, които я познават още преди да стане известна. Доста е беличка, но това не е показател. Гло си е ромка и в това няма нищо лошо“, разказват запознати пред новия брой на в. „Шок“, припомняйки големия й хит „Циганско сърце“.

Много хора смятат, че певицата се срамува от корените си и затова винаги отрича слуховете, че във вените й тече 25 % гореща кръв. Но убедените в нейния произход хора контрират и казват, че тя е толкова страстна и импулсивна само поради една причина – принадлежи към голямото ромско семейство.

„От отдавна се говори, че тя омагьосва мъжете със своя чар и умения в леглото. Каквато и да е, Глория е желана и обичана – място за второ мнение няма!“, категорично заявяват нейните фенове, заставaйки плътно зад своята любимка.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи