Какви са сексуалните тайни на жените според зодиака?




Какви са сексуалните тайни на жените според зодиака?
сексуалните тайни на жените

Жените са по-различен чешит от мъжете и обичат да си имат тайни, като към тях естествено спадат сексуалните, които са различни за всяка една зодия, но ние ще ви ги издадем.

Така например жените Скорпион са огън в леглото и прекалената им сексуалност може да ви докара и до инфаркт, ако сте със слабо сърце.

Но нека да ги започнем по ред.

Жената Овен е състезателен тип, която обича живота й да е на макс – да изпита всяко удоволствие и ако може дори да не спира по пътя си, препускайки към следващото.

На Жената Телец й се харесва да е наравно с партньора, както отдолу, така и отгоре. Като представителката на зодията разбира се, че я интересуват в голяма степен парите на мъжа.
Жената Близнаци си пада кротка душица в живота и мръсница в леглото, която е жадна да й се говорят мръсотии, а дори мечтае даучаства и в оргия.

Секс

На жената Рак мъжът трябва да отдели специално внимание на гърдите й и да им се радва, колкото може повече. Това отприщва сексуалните й нагони.

Жената Лъв е труден характер, с който не всеки мъж би се справил. Животинското в нея за надмощие винаги надделява като и по време на секс иска да диктува правилата, а ако им огромно огледало, където да се гледа, ще бъде просто перфектно.

Девите изпитват огромно удоволствие от флирта, защото са изтънчени и красиви натури, по който въртят опашка мнозина. Но не си мислете, че са девици и само се занасят, защото ще сгрешите.

Жената Везни е луда на теми като сватба и годежи и направо може да побърка партньора си, особено ако на него тези неща не му се нравят. Обича секса да е традиционен, а за разкрепостени игрички няма място.

Жената Стрелец е пристрастена към секса и желанията й понякога биха сравними с тези на нимфоманките – да са “в движение”, ако може и 24 часа.

На жената Козирог определено и трябва самоуверен партньор, ако той иска да я задържи край себе си, иначе губи интерес. Обича секса и го изучава като висше образование, затова и гледа толкова много порно.

Жените Водолей са точно като тихата вода – не знаеш кога някое сексуално цунами ще те връхлети като при нея е любопитното, че дори й когато изпитва върховен оргазъм може да си мисли и за други неща.

Жените Риби са големи перверзнички, тъй като си падат по фантазиите. Нищо чудно да ги срещнете често с облекло от типа на садо-мазо. Нейната тайна е, че достига оргазъм представяйки си, че го прави с известни личности.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи