Княгиня Калина е сред най-големите жертви на пластичната хирургия





 княгиня Калина


Оказва се, че княгиня Калина е сред най-големите жертви на пластичните операции - седмо място в испанската класация на в. „20 минутос“, пишат от електронното издание на „24 часа“.


Дъщерята на Симеон Сакскобургготски се подложи на операция на носа малко преди да се омъжи за настоящия си съпруг Китин Муньос през 2002 г. Княгинята още тогава остана разочарована от резултата. Говори се, че веднага след сватбата Калина легнала под ножа още 2 пъти, при това при различни пластични хирурзи. За нещастие и те не могли да облагородят външния вид, в частност носа й, който след всичките операции заприличал на счупен.


Калина с право влиза в листата на най-големите жертви на пластичните хирурзи, в който списък може да добавим покойният Майкъл Джексън, който приживе изтъни до такава степен обонятелния си орган, че за малко да му падне. Сред първите по пластични операции се нареждат – Мики Рурк, Къртни Лав, Марая Кери и много други.Общо хирургическите намеси, на които се е подлагала царската щерка са три, но за съжаление всички са неуспешни.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи