Мулатка спечели конкурса за най-естествени цици сред плоски като дъски нашенки
Мулатка спечели конкурса за най-естествени цици сред плоски като дъски нашенки
18-годишната мулатка Синтия Котис стана победител в конкурса „Мис Естествен бюст“, който се проведе в столичното заведение „LA Club“.За жалост обаче тийнейджърката нямаше никаква конкуренция в борбата за най-сполучливи гърди от природата, тъй като нейните съпернички бяха буквално плоски като дъски. Или поне повечето от тях.

Показателно е, че двете подгласнички на Котис са с по 83 и 86-сантиметрови „пъпешчета“, съотетно 23-годишната Благовеста Маринова и 24-годишната Ади Николова.

Любопитно по какъв критерий са били подбирани момичетата, след като на сценята излязоха представителки на двете крайности…Имаше и такива, които видимо бяха с големи бюстове, но и със също толкова големи шкембета.

Веднага след конкурса стана ясно, че Синтия си е заплюла и гадже – футболистът на Черноморец (Бургас) Мартин Тошев.

„Шоколадката“ разкри, че й допаднала визията на юношата на ЦСКА и желае да се запознае с него. Чудно какво чака играчът на „акулите“, та не „захапе“ смело мулатката по това, което й донесе първото място…

Светльо от дует „Експоус“ и новоизгряващата чалга звезда Жоро пък пяха по време на паузите между дефилетата.Водеща на шоу програмата бе мениджърката на PR агенция „VIP Communication“ – Патриция Кирилова, а в журито бяха специалният гост от Португалия – продуцентът Жоао Невес, създал най-скъпите реклами на световния пазар, собственикът на „LA Club“ и „No Limit“ Илко Илиев, шефът на БГТВ Георги Бедников, фармацевтичният бос Максим Арнаудов и Радо Шоу.

Явно обаче настроението на някои гости не бе на достатъчно високо ниво. В „LA Club“ присъстваше и Митьо Пищова, който по традиция не пропуска подобни конкурси, но и който седейки на своето сепаре в един момент заспа…


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Translate

Следене по имейл

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи