Светлана Василева: Желая шведска тройка




Светлана Василева: Желая шведска тройка


Дръзката плейбойка Светлана Василева, която заяви, че футболистите са като вибратори, не изневери на стила си и даде скандално интервю за „Седмичен труд”. „Напоследък имам желание да експериментирам в групови забавления.

Но само ако сме в конфигурация две жени и един мъж (класическа шведска тройка – бел. ред.). В днешно време болшинството от жените сме мръсници в леглото, но много малко си го признават. Всяка жена трябва да открие мръсницата в себе си и да се възползва от нея” – разкрива сексбомбата.

Въпреки своите твърдения за футболистите-вибратори, Светлана Василева заявява, че напук на всичко най-добрите любовници в леглото са тичащите подир топката спортисти. „Страхотни тела, издръжливи в секса. Знаят как да задоволят жената до себе си” – определя ги плейбойката.

Според нея така наречените мутри също са добри в леглото,бизнесмените са „горе-долу”, а „кръгла нула” в интимен план били политиците. „Мъжкарите в живота действат и като истински мъже в секса” – е прозрението, до което е достигнала 22-годишната „девойка”, родена на пъпа на Търговище.

Въпреки скромната си възраст, вече й приписват връзки с Гонзо, Ивелин Попов, Иван Иванов и Дарко Тасевски. И това са само футболистите… А за познанията й върху мутрите, бизнесмените и политиците данни няма.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи