И Наталия Гуркова прекали със силикона в джуките





Наталия Гуркова
Наталия Гуркова

Незнайно каква е тази мода да се превръщат в плашила, но една подир друга популярните дами у нас прибягват към нея и пълнят устните си до пръсване със силикон. Поредната „звезда”, която изтипоса физиономията си все е маймунско дупе, е миската Наталия Гуркова, пише сайтът hotnews.bg.
Иначе лицеприятната дама сега по-мяза на чалга певица, пък и позира досущ като гърлите от бранша – нацупила устни и изпъчила бюст. Новата доза силикон, с която явно наскоро се е сдобила, не и е точно по мярка, но все пак гледката не е толкова фрапантно-ужасяваща, каквато е например при Мара Отварачката.

Принципо Гуркова претендира за стил, но къде е стилът в преливащия силикон

Очевидно е, че Гуркова се харесва – може би в екзотичната страна, в която живее огледала няма, и сега е тръгнала да обикаля из софийските улици и да се оглежда във всяка лъскава витрина, изпречила се на пътя й.

Джордже Михалевич, съпругът на Гуркова, не е част от неиния антураж при сегашното й посещение в родината. Затова и нашенската миска най-вероятно си позволява да щъка из столичните дискотеки и да демонстрира пищни устни, без да се притесява, че някой ще й направи забележка, че не и е много „готско” така.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи