Анелия желана и обожавана от американски ресторантьор





Анелия желана и обожавана

Анелия няма да остане в скоро време сама. Друг е въпросът колко дълго ще задържи най-новия си обожател. Все пак на момента тя е обект на обмислена и методично изпълнявана обсада от задокеански ухажор. Сърбинът, натурализиран американец, имал приятели в София, които го осведомили за миналото и настоящето – крачка по крачка на обожаваната от него жена и скроил тактически и стратегически план за обсебването й. Той бил тайнственият изпращач на кошници с цветя. Бил се зарекъл, че ще постигне целта си и ще я има.
Случайно ли е при това положение, че веднага след пристигането си във Вашингтон, е заседнала в рибен ресторант, близо до Пентагона, който, никак не е случайно, е собственост на въпросния собственик на кръчмата. Мераклията пуснал нейни парчета, веднага след влизането й в ресторантчето. Интересно дали сърбинът ще спечели сърцето на красивата брюнетка.

Мартин Данона и Коко Динев разполовиха сърцето наизпълнителката на хитовата песен „Погледни ме в очите”. И единият, и другият й оставиха спомена за вечните изневери. Единствено мъжът на живота й, Коко Динев, я дари и с дете, което, каквото и да се случи с новите й любови, ще осмисля живота й.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи