Андреа пак „лапа” микрофона на обратно




силиконовата чалгаджийка Андреа
Андреа

Явно на силиконовата чалгаджийка Андреа много й харесва да лапа някакви неща, без значение форма и предназначени, затова тя за пореден път накара музикалните фенове да я оплюят, пеейки на обратната страна на микрофона, пише информационна агенция Блиц.


Андреа пак „лапа” микрофона на обратно


Кой както може, така го "лапа" Сн. Блиц
Не мина много време, откакто в различните медии се завъртя снимка, на която блондинката без глас, но със здраво гърло се прави, че пее, докато държи микрофона, насочен не към устатата си, а към публиката. Сега същото действие се разигра във втори дубъл, като Андреа се опита да хитрува, че уж било на майтап.

На майтап, на майтап, но посетителите на култово столично заведение, където се разиграл циркът, ако имали развалени яйца, като нищо щели да започнат да обстрелват пишман певицата с тях, коментира един от очевидците на излагацията.

Свидетел на смехотворния гаф станал и Слави Трифонов, който според клюката бил редовен гост на въпросното заведение. Затова като нищо в някое от следващите издания на „Шоуто…” Андреа Опулева да бъде изкоментира с новата си простащина.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи