Алисия хем така, хем иначе… можело да изневерява на Божинов, но той на нея не!





Валери Божинов и Алисия
Принципът, на който почти всички жени се осланят, а именно да изискват от другите хора (разбирайте мъже) повече, а от себе си по-малко, е сред основните такива в характера на фолк певицата Алисия.



Чалгарката публично даде да се разбере на гаджето си Валери Божинов, че й е позволено да кръшне с някой мъж, докато той няма никакво право на това.

Поне така излиза от думите на блондинката, изречени в интервю за „Журнал за жената“.

„Не мисля, че сексът за една нощ е изневяра“, твърди Алисия пред списанието, като побърза да внесе важното уточнение, че не би простила на мъжа до нея, ако я предаде по този начин.

Въпреки това тя побърза да прикрие голямата си ревност, като обяви, че не искала да променя нещо в характера на Божинов, който има славата на голям женкар.
Певачката стъпи върху стандартните клишета в такива случаи и заразказва как с българския национал са били „силно индивидуални личности“ и са се заобичали заради това, което са.

„Имаме си своите положителни и отрицателни качества, но се обичаме и държим един на друг“, изказа се философски Алисия.

Въпреки това едва ли Валери се е впечатлил особено от думите на своята възлюбена. Съвсем наскоро се писа как той е бил атакуван от италианки за автографи след негова и на съотборниците му в Парма фотосесия във фонтани.

Много е съмнително знойните момичета от Ботуша да не са си „поискали“ тогава и да са му „простили“. Това впрочем важи и за самия Божинов…

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи