Нашата претендентка за "Мисис Свят" отпада заради лъжи




Ива Щерева

Ива Щерева, победителка в конкурса за най-достойна омъжена българка няма да представя страната ни на "Мисис Свят" през октомври в Корея.


Това съобщи лицензиантът на конкурса Светослав Йорданов вчера, пише в. 24 часа

През март чрез интернет гласуване зрителите на тв предаване избраха Щерева с близо 300 гласа измежду още десет претендентки. Организаторите обаче дисквалифицирали Щерева, тъй като тя представила невярна информация за себе си. “Скри, че мъжът й е в затвора, щяла да се развежда, а и не знаела добре английски език”, каза Йорданов.

По думите му това не е конкурс за кого приятелите му във фейсбук ще гласуват най-много, а за най-достойната омъжена българка. А и в договора, който са подписали всички участнички, било упоменато ясно, че организаторите решават в крайна сметка кое момиче ще представя България на “Мисис Свят”.

Затова вместо Щерева за Корея ще замине втората й подгласничка Екатерина Рот. “Тя е коафьор, омъжена е за американец и знае перфектно английски. Няма да ни изложи”, каза Йорданов.

Финансистката Ваня Бояджиева, първата подгласничка на победителката, пък ще представи България на конкурса “Булка на света” в края на ноември. Той ще се проведе в Сингапур, а екипът, който го организира, е същият, който направи оная вечер бляскавата церемония по награждаването на Мис Вселена в Лас Вегас.

Конкурсът за най-достойна омъжена българка се организира от Светослав Йорданов, Яненка Люцканова - Мисис България Свят 2003, и доктор Румяна Маринова - Мисис Глоуб 2004.

Източник blife.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи