Климатик разголи горещата Камелия




Климатик разголи горещата Камелия

Климатик успя да разголи горещата Камелия. Страстната певица имала проблем с климатика си вкъщи и за да се спаси от жегите, започнала да се разхожда гола у дома.




Изпълнителката на „Усещам те още“, на която винаги й е горещо, ако трябва да съдим по голите й фотосесии, направо побесняла след като разбрала, че климатикът й вкъщи не работи. Не след дълго обаче тя захвърлила всички дрехи и моментално изгонила лошото настроение.
„Трябва да извикаме майстор, но с Цветин постоянно сме в движение и нямаме време. Ще призная обаче, че и разваленият климатик носи удоволствие, тъй като започнах да релаксирам гола, когато съм вкъщи, и се чувствам в превъзходна форма“, споделя Ками с голяма усмивка.
А дългогодишният й приятел Цветин е по-доволен от всякога, защото може да се наслаждава на прелестите на русокосата бомба без да се притеснява.
Камелия твърди, че много обича да лежи на дивана и да гледателевизия, но само ако климатикът й духа и не й е горещо през летния сезон. Сега певицата прекарвала повече време в джакузито в компанията на студено питие и на своя любим.

Горещата мацка, която гони 40-те, все още поддържа перфектно тяло и би успяла да натрие носа на почти всяка друга фолк певица
.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи