Лора Крумова в обятията на Тома Томов




Лора Крумова в обятията на Тома Томов

Бившата екранна парт­ньорка на Милен Цве­тков от „Здравей, България“ изкарала любов на афера с популярния си колега журналист от БНТ Тома Томов, разкриха от в.“Галерия“.Заверата между двамата станала по времето, когато Тома Томов бе назначен за шеф на ре­дакция „Новини“ в Нова телевизия през периода 2003-2005 година. Точно тогава частната медия бе закупена от гръцките си собственици. Освен че отговаряше за но вините, Томов правеше в телевизията и своето авторско предаване „Наблюдател“. В онези години Лора Крумова тъкмо постъпва като стажантка в медията и е амбицирана да се наложи като журналист.
В лицето на преуспелия си колега Тома Томов тя вижда трамплин, от който да скочи към върховете на телевизионната популярност.

Лора започва все по-често да се навърта около Томето и да му прави комплименти за „невероятната работа“. Томов бързо откликва на хвал­бите и поема под крилото си закръглената стажантка. По това време из коридорите на частната медия върви мълвата, че напористата Лора има връзка и с един от гръцките шефове на телевизията.

Веднъж попаднала под крилото на Тома Томов, Лора прави серия от „журналисти­чески удари“, които светкавично се излъчват в ефира на Нова. Лора и Томето дори заминават заедно за съседна Турция, където снимат документален филм. Тъкмо в мегаполиса Истанбул двамата влюбени прекарват няколко страстни нощи. След завръщането им Лора се хвали пред приятелки, че е забила най-перспективния шеф в медията, който ще й отвори много врати. Така и се случва.

По-късно доскоро никому неизвестна та Крумова прави шеметна кариера в медията и става екранна партньорка първо на Георги Коритаров, а след това на Милен Цветков. След като прекратява връз ката си с Тома Томов, Лора се прехвърля на друго ма стито име в журналистиката – Кеворк Кеворкян, и пре живява краткотрайна афера с арменеца

Днес Лора твърди, че има сериозен приятел, от когото май очаква бебе, но близките й знаят, че амбициозната дама не би пожалила любовта в стремежа си към успешна кариера.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи