Галена гради имидж на модна икона




Галена гради имидж на модна икона

Фолкзвездата носи роклите на Вики Бекъм и Риана, има над 100 маркови обувки и чанти като на Сара Джесика-Паркър. „Почитатели на Галена непрекъсна то ми казват, че са възхитени от нея. Точните им думи са: „Кажи й, че е модна икона“, това сподели наскоро в свое интервю Преслава. Наистина колеж ката й вече е пример за подражание. Новият стил на Галена няма как да не предизвика внимание, пък дори и малко женска завист.
изпълнителката на „Тихо ми пази“
 Според запознати впе чатляващата визия на певицата е дело на стилиста Добромир Киряков. Благо дарение на него, а и на собствения си усет, изпълнителката на „Тихо ми пази“ се превърна в олицетворение на сексапила, модерното и ексцентричното. И как иначе, нали се учи от най-добрите – Бионсе, Риана, Дженифър Лопес… От погледа на Галена не отбягват и ак­трисите Кари Брадшоу, Кейт Хъдсън и, разбира се, световната икона Виктория Бекъм. Тоалетите, с които изпълнителката се пременява за фотосесии и участия, могат да се видят на модните подиуми, където „Gucci” „Christian Dior“ и „Dolсе§Gabbana“ представят новите си колекции. Обувките пък са истинска страст за Галена и от тях има много. Ако трябва да бъдем точни, фолкпевицата разполага с цели 100 чифта.
кукла като Галена

„Това е моята слабост. За обувки нико га не пестя средства“, сподели Галена наскоро, като не пропусна да допълни, че голяма страст са й чантите. Фолкпевицата има екземпляр от най-извест ната чанта в света – „Birkin“ на Hermes, каквато притежава и Виктория Бекъм. Кари Брадшоу пък се появява с чантата в „Сексът и градът“.

Изобщо кукла като Галена може да си стои вкъщи, да гледа по телевизията модния канал „Фешън” и да сочи с пръст пред любимия си с думите: „Искам това!”

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи