Митьо Очите кара тузарската си отпуска, возейки се в „Ягуар“, яхта и любовница





Митьо Очите е обикалял из Слънчев бряг и Несебър с уникален сребрист „Ягуар“

Осъденият наркобос Митьо Очите е обикалял из Слънчев бряг и Несебър с уникален сребрист „Ягуар“ по време на лятната си отпуска, узнахме от „Уикенд“.



Несебърският Ал Капоне прекара повече от месец на морето, след като излезе тайно от затвора в Белене уж за да се лекува от тежка дископатия. „Лечението“ на Митьо включваше разходки с яхта с новата му любовница – бургаската манекенка Силвия. Преди две седмици „Уикенд“ публикува скандални снимки от яхтения купон на Димитър Желязков, след което началникът на затвора в Белене Златко Златев разпореди на затворника спешно да се върне в пандиза.

Митьо Очите
Митьо Очите


Докато си е карал кефа на свобода, Митьо се от дал и на друга своя страст – спортните автомобили. Гангстерът управлявал сребрист „Ягуар“ XJ200, който може да развие скорост от 350 км/ч. За да не бие на очи, Очите (тавтологията е слу­чайна – бел.ред.) карал само с разрешените 110 километра.

Уникалният автомобил отдавна е спрян от производство именно заради огромната си мощност. В България има само една такава кола. Формално ягуарът се води собственост на бургазлия, но явно е купен с парите на Митьо Очите. Съвсем доскоро гангстерът шофираше „Ламборджини“, което обаче му бе конфискувано от комисията „Кушлев“. „Митьо сам шофираше ягуара, а до него седеше момиче. Той беше ескортиран от два тъмни джипа, пълни с мутри“, разказват очевидци на тузарската отпуска на осъдения наркобарон.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи