Елена Станулова правила френска любов

Елена Станулова правила френска любов
Елена Станулова

„Правила съм френска любов на едно гадже в киносалон. Бхме на последния ред, нямаше много хора, беше тъмно и изключи телно вълнуващо“, заяви наскоро дъщерята на актрисата Искра Ра­дева Елена.
Случката, за която призна, обаче е само малка част от открове­нията, които госпожица Станулова направи. Без никакво притеснение, та даже и с гордост Елена разясни, че винаги я е привличала възможността да прави секс на обществени места. Красавицата се възбуждала от вероят ността някой непознат да види нея и партньора й по време на полов акт, научихме от в.“Уикенд“.

дъщерята на актрисата Искра Ра­дева Елена


Елена


„Харесвам мръснишкия секс. Не съм от жените, които в леглото се правят на девственици. Не може всичко да е чисто, трябва да е мръсно, за да не тръгне да търси нещо друго. Тряб ва да свалиш всички задръжки и да правиш това, което ти се иска на момента. На мнение съм, че една жена трябва да бъде дама в обществото и мръсница в леглото“, сипе мъдрости Елена.


Тя не пропусна да разясни и къде се намира G-точката й. Интересно, но Станулова имала няколко: „Моите са комплексни. Да кажем, че са на интимни места, ко ито обикновено крием на плажа. На гърдите също имам ерогенни зони и обичам да им се обръща внимание. Също така и на китките на ръцете“.

Станулова разсъждава и за местата по тялото, на които един мъж обича да еякулира. Според нея зависело от типа партньор, но най-често предпочитали да правят това в жената.

„Не винаги свършвам по време на секс. Имала съм моменти, в които ме изпреварват“, споделя Елена.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Translate

Следене по имейл

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи