Елен Колева тича по двата тротоара




Елен и Гена са близки приятелки
Актрисата Елен Колева

Актрисата Елен Колева кръшка на любовника сиАлександър Найденов с колежка от театъра. Това е най-сочната клюка, която обикаля артистичното съсловие.
„Елен вече крачи по двата тротоара – не й пука дали си ляга с мъж, или с жена” – подмятат клюкарите. Според мълвата синеоката хубавица, нашумяла с образа на София от сериала „Забранена Любов”, споделя леглото не само със собственика на майонеза „Олинеза” Сашо Найденов, но и с къдрокосата актриса Гена.Елен и Гена са близки приятелки от дълги години и даже са живели заедно, още преди зваздата от „Забранена любов” да завърти главата на милионера. Съвсем наскоро 50-годишният баровец е напуснал семейството си и се е установил да живее в просторен мезонет с доста по-младата си любовница. Майонезеният бос е подал в съда молба за развод със съпругата си, но е гарантирал, че ще се грижи за децата си.

Но макар милионерът да е обсебен от Елени да я обсипва със скъпи подаръци, фриволната актриса все още не е готова да му се посвети изцяло. Като артистична личност със свободолюбив дух отвреме-навреме тя дели леглото си с колежката си Гена. Клюкарите дори твърдят, че свободолюбивият дух идвал в повече, тъй като двете правили тройка с приятеля на Гена – виден столичен бандит.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи