Райна съвсем се побърка по Коцето





Райна съвсем се побърка по Коцето
Райна

От известно време певицата направо се е побъркала по своя любим. Най-тежко станало, когато тя разбрала, че Константин и сегашната му приятелка Надя чакат дете. Това изкарало Райна извън нерви.

Тя започнала да троши всичко в дома си, а причината е, че се надявала тайно един ден отново да се събере със своя любим. При създалите се обстоятелства обаче почти сигурно това няма как да се случи. Дори Коцето неколкократно е признавал, че Райна не може да понася новата му приятелка Надя. Въпреки че на няколко пъти искал да ги запознае, фолкдивата се правела на две и половина и не искала да чува за нея. Надето пък и била фенка и с удоволствие слушала песните й дори държала да ста нат приятелки, съобщават от в.”Галерия”.

От известно време бившата любов на Коцето е започнала да терзае по него като е облепила цялата си стая със снимките му. Нейни приятелки били изумени, когато сами се убедили на какво е заприличал дома й. Дори и във “Фейсбук” Райна е публикувала единствено албуми със снимки, на които е заедно с Константин.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи