Десислава вдига концерт със Сандал




Десислава вдига концерт със Сандал
Десислава ще получи солиден хонорар за участието си в грандиозен концерт в Шумен – пристанище на Варна, както се майтапеха някои. Сумата от 15 бона е предвидена за певицата от организаторите от БНТ.
Нашатанационална телевизия е подкрепена от колегите им от Турската национална телевизия и радио, които са взели решение да направят голям концерт за радост на мюсюлмани в района. Дори щяло да има специални гости за концерта от южната ни съседка. От там пристига огромната тамошна звездаМустафа Сандал. Популярността на певеца е колкото тази на Таркан, но само че в родината, а последното му турне е било гледано от над 500 000 души. Събитието освен това е подкрепено от местни и турскибизнесмени като част от програма за поддържане на турската култура в България, съобщиха от в.”Галерия”.

Но концертът може и да не бъде осъществен, ако бъде бойкотиран от крайно десни партии от Шуменската околия.

Въпреки това Десислава твърди, че е крайно поласкана, че лично Сандал я е избрал за своя сценична партньорка. Турският вестник „Сабах“ още от сега описва миньончето ни като много сексапилна. И за да изглежда все така, Десислава се е подложила на строга диета вече от месец.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи