След като Камата „забоде ножа си“ не където трябва, сега се мазни с почивка в Майорка







След като Камата стана на нож с жена си и се заговори за развод, защото й кръшкал с любовница в България, той решил да организира бракоспасяваща екскурзия.

Христо Стоичков пожелал да отидат на ваканция на остров Майорка, където да охлади страстите на кипящата си от гняв жена.

Да се надяваме, че ще успее или иначе със семейното ложе вече е свършено, тъй като се появи слухът, че Ицето се заигравал с блондинката Ралица, докато съпругата му Марияна е в Барселона.

Ето и защо сега се решил да отидат на почивка, където да възвърне любовта на жена си.

Изглежда брака им е започнал да “накуцва”, а и очи, които се не виждат, се забравят, затова и Стоичков е налетял на чуждо.Явно на футболиста му се е искало да се стопли само за малко между бедрата на русокосата красавица и нищо повече, но точно това “леко кръшване” го е вледенило в отношенията му с любимата.

Въпреки всичко мимолетните забежки не могат да заменят дългогодишния им живот заедно и каквото и да е имало помежду им, все пак те продължават да се обичат.

А и нали ги знаем какви са футболистите и манекенките – като животни за разплод, “щракат се” като зайци наляво и надясно, както им дойде.

Все пак и тази история трябва да има “хепи енд”, но да видим?!
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи