„Претендентът“ заменя слизащия от екрана Слави Трифонов?





„Претендентът“ заменя слизащия от екрана Слави Трифонов?
Слави Трифонов
Все по-сериозни започват да стават слуховете, според които Слави Трифонов ще слезе от малкия екран през новия телевизионен сезон. Както е известно, съвсем наскоро той и неговитесценаристи от „Шоуто на Слави“ обявиха в ефир, че стартира нов проект с названието„Претендентът“.

Конкурсът ще бъде по подобие на предишните организирани от Дългия и компания формати като „Танцувай с мен“, „Добре дошъл в България“ и много други.

В случая обаче ще има кастинг за водещи. Слави и неговият екип от сценаристи ще търсят мултифункионален човек, който да може добре да пее, да танцува, да води телевизионно предаване и т.н.

В тази връзка от „Шоуто на Слави“ си направиха майтап с водещия на предаването „В неделя с…“ по БНТ – Митко Цонев.

Вече е ясно, че гологлавият водещ и Ку-Ку Бенд ще се отправят за голямо музикално турне в Съединените щати през септември. След това въобще не е сигурно, че ще се върне отново да води своето шоу, информира avtora.com.

Причината за това най-вероятно се крие в лошото здравословно състояние на Слави. Както е видно, той продължава да води предаването си с черни очила, което е доказателство, че продължава да има проблеми с очния нерв на лявото око.

Дългия възнамерява да прочисти кръвта си в специализирана клиника при визитата си в САЩ, което също може да е причина да изостави телевизионните си прояви, а екипът му да стартира проекта „Претендентът“, за да намери негов бъдещ заместник.

Източник kliuki.bg

2 коментара:

  1. Симеон Дянков: "Кандидатът за управител на БНБ, трябваше да отговаря на три изисквания - да знае английски, да разбира от финансии и да е добре приет в Европа. Иван Искров не отговаряше на нито едно от трите", но беше избран. Какво може Светослав Трифонов, та да има изисквания към негов евентуален заместник? Достатъчно е да може да крещи, да пее посредствено и да говори български с акцент и беден словесен запас. Не разбирам защо сте записали "и т. н." Какво повече???

    ОтговорИзтриване
  2. Защо не ми пускате коментара? Та нали той е един от виновниците за очалгаряването и опростачването на голяма част от населението, наречено народ. Или и вие сте от тях???

    ОтговорИзтриване

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи