Набутаха Даниела с последната й заплата





Даниела Янкова
Доскорошната водеща на „Отчаяните съпруги“ по Нова телевизия Даниела Янкова е изключител но разочарована за пореден път от доскорошния си съпруг Андрей Арнаудов. Той е отказал да й плати последната заплата като лице на неговото шоу. Красавицата е трябвало да вземе пари за юни, както и по половин заплата за юли и август, когато се излъчват повторения с нейно участие, разкриха от в.“Галерия“.


Това влиза като клауза в договора, който е подписала още през миналата есен. Блондинката вече се е пренесла изцяло при родителите си в Белград. Засега не е ясно дали ще се завърне и там на телевизионния екран, тъй като се изявяваше в предаване, което също беше проду-цирано от компанията на Иван и Андрей.
Андрей Арнаудов и Даниела Янкова

По време на развода Андрей желае Даниела да няма никакви претенции във финансово отношение. Тя пък е склонна да се разделят бързо и да загърби този кошмарен период от живота си, пълен с дрога, изневери и постоянни запои. Даниела дори не е поканена на сватбата на приятелката си и доскорошна колежка Вихра. 
Андрей изрично е помолил съдружника си Иван да се лишат от нейното присъствие, ако искат той да бъде основно действащо лице, както беше по предварителен сценарий.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи