Голи снимки на Камелия се появиха в жълт вестник
Голи снимки на Камелия се появиха в жълт вестник
Голи снимки на Камелия

В.”ШОК” ни шокира с наистина шокиращи кадри, което си е доста шоково, особено за хората сслаби сърца. Изданието публикува чисто голата снимка на Камелия, която преди това лъсна във в.”Уикенд”, но само че с червена точка между краката.
Сега може всеки любител на певицата, най-вече тези, които са имали не един мокър сън заради нея, да й се насладят на вагиналната зона.

Още от пръв поглед се забелязва, че се е скарала със самобръсначката и така да се каже: “не се бръсне за слива” или по друг начин казано:”не стриже катерицата”, което в крайна сметка си е лично неин въпрос на вкус.

И макар и вулгарно си е голата истина, както четем и ние.

Но тя не обгрижва гениталната си област само в този аспект, защото макар самата Камелия да се хвали, че е изхвърлила вибратора си, тя по-скоро е захвърлила задръжките си.

Сега е с нов и далеч по-модерен мини-вибратор, който поставя в най-нагорещената зона от тялото си.

Пуска го като сонда в себе си и стопира машините на тази дълбочина, след което го пуска на максимални обороти да дразни загорелите й стени. Въобще доста перверзна работа, но такава си е чалга певицата – ненаситница

“Камелия ходи с преносим вибратор и веднъж поставен, няма да мръдне цял ден. Всъщност извършва някои движения, но нали това е целта”, разказват разпалено запознатите.

Освен това те допълват, че знаейки тази информация, сега ни ставало… пределно ясно, защо сексбомбата прави гримаси, съчетани с конвулсии на тялото, а именно заради въздействието на безмилостно палавия и неуморно работлив вибратор.

Източник kliuki.bg

12 коментара:

  1. Тая е отвратителна.

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване

Translate

Следене по имейл

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи