Кателина Гатева духа след ПТП- снимки
Кателина Гатева духа след ПТП
Кателина Гатева

Мис естествен бюст - Кателина Гатева бе приклещена от органите на реда и се наложи да духа. Преди няколко дни в района на Сточна гара, след като участва е леко пътно проишествие.
Кателина Гатева беше засечена от хищния поглед на BLife да духа в дрегера на столичната полиция. Това се наложило, след като Мис естествен бюст била ударена от невнимателна шофьорка, която отпрашила с бясна скорост след инцидента. След удара миската била принудена да остане, за да разговаря с органите на реда като жертва. Тя дала подробни писмени показания как точно се случило всичко.

В този ден фотографът на Светския звяр лежерно се разхождал, но погледът му бил привлечен от надупената красавица. В последствие се оказва, че полицаите са били непреклонни и не искали да я пуснат без да са сигурни, че разполагат с всички подробности и факти. Те накарали разсъблечената мадама да даде алкохолна проба, за да се уверят, че тя няма вина за случилото се.

Оказало, че Гатева е съвсем трезва и причината за удара е само и единствено в избягалата с Пежото си жена.

След като забелязала, че фотограф на Светския звяр я снима тя позира безсрамно пред него вече съвсем спокойна с накрайника на дрегера в едната си ръка.

Станало ясно, че въпреки слуховете, че жените не стават за шофьори Кателина не е сред неопитните и безотговорни жени на пътя. Просто има хубавици, които са внимателни, когато седнат зад волана и тя е една от тях.

Първоначално тя се опитала да омае органите на реда с пищните си форми, но като видяла, че няма да стане придобила сериозен вид и била готова да съдейства по вякакъв начин.

Мис естествен бюст - Кателина Гатева

Мис естествен бюст - Кателина Гатева

Мис естествен бюст - Кателина Гатева

Мис естествен бюст - Кателина Гатева

Мис естествен бюст - Кателина Гатева


Източник blife.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Translate

Следене по имейл

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи