Златка Димитрова съжалява, че си развя голите цици на плажа




Златка Димитрова съжалява, че си развя голите цици на плажа

Откакто преди два дни се показаха снимки на новите силиконови цици на Черната Златка, снимките бързо, бързо обиколиха цяла България, че и извън граница.
Надали има човек, който да не е видял 840-кубиковите гърди на плеймейтката, която се подвизава като репортер в рубриката „Истинската Златка“ на сайта bgsport.bg.

Точно в тази рубрика Златка Димитрова „пазеше“ циците си от феновете й, които не пропускаха да й зададат въпроси относно пластичната операция, на която се подложи преди месеци. Ето така Златка претупваше на бързо запитванията на феновете, а за прословутите гърди казваше, че само един може да ги гледа. До вчера бюста на брюнетката бе искан да украси няколко мъжки списания, но тя така и не искаше да го показва.

Сега след като папараци щракнаха как Златка се пече по ужасяващо огромния си бюст на плажа в къмпинг Смокиня, интересът към него няма да бъде повече толкова голям, коментират медии.

Златка вече съжалява, че си развя чисто новите цици преди да огреят нечия корица. „Не исках да става така и да се появяват такива снимки“, признава тя.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи