Иван и Андрей прецакали Слави за „Мюзик айдъл“ заради аферата му с Даниела?





Иван и Андрей прецакали Слави за „Мюзик айдъл“ заради аферата му с Даниела?

Разкритието, че Слави е имал кратък флирт с експоловинката на Андрей – Даниела, предизвика огромен интерес и доста медии използваха нашата информация. Решихме да опитаме да научим нещо ново по темата и да проверим напълно нейната достоверност.Нашите източници от БТВ заявиха, че Дългият и сръбкинята показвали взаимна симпатия по време на първия сезон на „Мюзик айдъл“.
Тогава продуцент на шоуто бе Славчо, а Иван и Андрей бяха водещи. По-паметливите сигурно си спомнят, че по време на реалитито Даниела бе вкарана в интрига от сценаристите на шоумена. Тя бе представена като новото гадже на Слави, която избрала него пред Андрей. Всичко това бe просто скеч и епизод от забавната част на „Мюзик айдъл“, но впоследствие започнали да прехвърчат истински искри между двамата.

Нашите информатори твърдят, че очилатият телевизионен партньор на Иван усетил на време какво се случва и с Даниела имали сериозен разговор, след който тя направила своя избор. Предполага се, че за отмъщение Андрей убедил Иван да откраднат втория сезон на музикалното реалити под носа на Дългия и да го направят сами. Както и се случи всъщност. Остава ни да гадаем до къде точно са стигнали в отношенията си Слави и Даниела.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи