Ники Кънчев гепи шоу от Азис





Ники Кънчев ще води новото риалити шоу по Нова тв „Байландо“ вместо Азис.

Ники Кънчев ще води новото риалити шоу по Нова тв „Байландо“ вместо Азис. Танцувалният конкурс стартира през есен та и след седмица започват кастингите за предаването. Екипът още не е обявен официално, но според източни ците на „Уикенд“ водещ на шоуто ще е Ники Кънчев.

Той успял в последния момент да заграби мястото от Азис. Фолкпевецът бе спряган за главната роля в „Байландо“. В последния момент обаче продуцентите от „Олд скул“ променили реше нието си и по време на кастингите Ники Кънчев ще пътува с екипа като най-вероятен водещ.


Мистър „Стани богат“ е успял да убеди Нико Тупарев, че е по-подходящ за мястото, а и има много повече опит при избора на участници за риалити формати. Единственият проблем на Кънчев е, че той вече се е спа зарил да води подбора и за другото ново предаване на „Олд скул“ „Истината за нас“. То също стартира през есента и на Ники ще му е трудно да се раздвои и в двата формата. Кънчев предпочитал танцувалното шоу, защото в него ще участ ват много звезди, по-престижно е и ще има по-широ ка гледаемост. За жури на конкурса се спрягат имената на звезди като Лили Иванова и Васил Найденов.


„Истината за нас“ е само за зрители, които харесват предавания с детектор на лъжата. В шоуто влюбени двойки, на които предстои да минат под венчило, ще трябва да отговарят на неудобни въпроси. Водещ на любовното ри­алити трябваше да е Витомир Саръиванов, който вече има опит с подобен формат в „Цената на истината“. Имиджът му обаче пострада сериоз но, след като изневерите му бяха заснети от папараци на „Уикенд“, и той е отхвърлен като лице на новото предаване. По всяка вроятност ще помага само зад кадър със сценарий и режисура.

Единственият подходящ за водещ на „Истината за нас“ е Ники Кънчев, но той предпочита танцувалното предаване пред жълтото шоу.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи