Фенове упрекват ДесиСлава, че е лоша майка. Вижте защо!





фолк певицата ДесиСлава

Преди броени дни фолк певицата ДесиСлава даде интервю за колегите ни от blife.bg, в което разказа, че се чувства успяла. Сега след като стана ясно, че миньончето от Гълъбово стартира и огромен телевизионен проект, а именно телевизия DS TV, с която Деси се надява да разбие останалите музикални телевизии в България, и най-вече бившия си шеф Митко Пайнера.
Освен това, в най-скоро време се очаква да излезе и новият й албум, изцяло на испански.

Дотук добре – кариерата върви отлично и телевизията до няколко месеца ще е разпространена, както трябва.


Хората обаче питат успяла ли е Десислава в личен план?

Както знаем, Деси е майка на девет годишния Майки, и както още по-добре знаем – известните личности поверяват грижите за децата си на близки или на домашни помощници. Такъв е случаят и с едрогърдота фолк певица.

Ето на какъв коментар се натъкнахме непосредствено след интервюто взето от светския звяр.

„Да си обърне малко внимание на детето като е успяла! А не майка й да го гледа до ден днешен, горкото! Изглеждаше ми изостанало като го гледах при Гала, но изостанало по начин, че никой не му обръща внимание! Мама е твърде заета да си показва циците и не вижда, че детето й затлъстява и изостава и има нужда от нея! Какво си успяла, бе? Кариера може би, но като майка си кръгла нула! Да не говорим, че детето е станало случайно като отиде да се ебе по Америка в началото на кариерата й, за да й потръгне. Иначе до ден днешен нямаше да има дете, защото не й се занимава! Защо не си го признае?“, пише читател с псевдонима Габчо.

По всичко личи, че ДесиСлава не е толкова долюбвана, колкото си мислим ние.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи