Защо Преслава тъне в творческа криза?





фолк звездата на фирма „Пайнер“ Преслава

Последните месеци фолк звездата на фирма „Пайнер“ Преслава е потънала в творческа криза, от която самата тя не знае как да излезе. Едрогърдата певачка веднага си навлякла гнева на Митко Пайнера и на бързо го изкарала от равновесие.
Трябва да признаем, че Пресито го е ударила яко на живот и явно никак не й се работи. За липсата на всякакъв работен ентусиазъм, шефа й я привикал в кабинета си и яко я смъмрил. В отговор певицата се оправдала: „Ми какво да направя? Сърцето ми е празно – нямам никакво вдъхновение от никъде. Какво да записвам, като незнам защо се събуждам сутрин?“

Каква е причината една от любимите фолкаджийки на България да бъде празна, питат се фенове. Дали пък Преслава не е изпаднала в депресия, не само творческа, заради раздялата си с Осеменителя на цялата фолк гилдия – Коко Динев?

Нека ви припомним, че преди месеци избухна грандиозния скандал, че Коко Динев официално заживял с отдавна спряганата му за любовница Преслава. Тя обаче се отказа от любовта си към него, и дори възпя забранената любов с половинката на Емилия с песента „Жените след мен“. И сега как няма да се чувства празна.

Да се надяваме, че скоро певицата ще се съвземе и ще продължи да радва народа с хитовете си. Ех, този Коко Динев. Как ги омагьосва тези певици, още никой не знае.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи