Елеонора от „Биг Брадър фемили“ живее в Кипър





Елеонора от „Биг Брадър фемили“ живее в Кипър

Скандалната участ­ничка в „Биг Брадър фемили“ Елеонора Палавейска е намерила лесен начин да изкарва пари. След като заедно с половинката си Давид миньончето не успя да прилапа голямата награда от риалитито, велинградската красавица е започнала да се препитава  в Кипър, разкриха от „Уикенд“, научили от нейни съграждани.

„Един ден дойдоха, качиха я в кола и замина. Каза, че ще е танцьорка в някакво заведение в Кипър“, разказа нейната свекърва Димитрийка.

Дейността й в южната държава била уредена от съквартиранта й в Къщата Антоний Генчев, по-известен като брат на миската Ивайла Бакалова. Варненецът лично се погрижил за всички подробности около заминаването и престоя на брюнетката в кипърската столица Никозия. Той купил самолетния билет на Палавейска.

Въпреки това Елеонора не издържала дълго в чуждата държава. Само след две седмици капризната красавица поискала да се върне на родна земя. Според мълвата била разочарована от малкото пари, които получавала от гърчолята. Елеонора се имала за звезда и се надявала на поне 500 евро на ден.

След завръщането си от Кипър Палавейска категорично отказала отново да живее с мухльото Давид във Велинград и се преместила в София. Според клюката сега се препитава в пийп шоуто на Лъвов мост.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи