Мира не миряса – развежда Ванко 1




Мира не миряса – развежда Ванко 1

Певицата Мира, която е натъпкана със силикон, досущ като всички свои колежки, искала любовникът й Ванко 1 да се разведе. Това съобщава сайтът Blife.bg.
Чалгарката вече нямала никакво намерение да дели любимия си мъж с друга жена и затова го натискала да се раздели с официалната си съпруга. Мира искала той да й предложи брак, за да заживеят мирно и щастливо, без да се налага да се крият от другите.


Певицата и бизнесменът излизат от една година, като „виновник“ за запознанството им е костинбродският славей Азис. Изпълнителят на„Целувай ме“ обича да се изживява като гуру на Мира.

Клюката реди, че любовта, която Ванко 1 и певицата изживяват е голяма, но те изпитвали известни трудности да се отдадат изцяло на страстта заради семейното положение на кръшкача. Той все още искал да пази в тайна връзката си с брюнетката, защото се страхувал от известност, която може да му навлече само проблеми. Възможно е съвсем скоро държавата да му вземе всичките имоти и коли… И ако това се случи, дали Мира ще остане лудо влюбена в него? Едва ли…
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи