Дани Каназирева въртяла любов с родителското тяло на Ванко 1





Бившата шефка на Общинския съ­вет в Пловдив
Бившата шефка на Общинския съ­вет в Пловдив е успяла да смени дори името и фамилията си. Доп­реди седем годи ни тя се е казва ла Здравка Стефанова Клинчева. Първата про мяна е, когато се омъжва за съпруга си – пловдивския бизнесмен Тодор Каназирев, и приема неговата фамилия. След това, незнайно по какви причини, сменя името си от Здравка на Дани. Така е записана и в нова та си лична карта, издадена на 1 юли 2005 г., разкриха от в. „Галерия“.
Самата Каназирева не обича да говори за промяната на името си, пред приятелки само споменала, че то й изглеждало много селско.

Интересна е и самата кариера на Дани Каназирева. В минало то тя се подвизава като сервитьорка в култовото пловдивско заведение „Комина“. От този период датира и страстната й връзка с Петър Главчев - бащата на Ванко 1, който бе обвинен за сводничество и склоняване към проституция наравно със сина си. По това време Каназирева е още студентка по право в пловдивския университет „Пайсии Хилендарски” и припечелва допълнително в „Комина”.Повечето й познати от мина лото обаче предпочитали да й казват „Здравче“ и трудно свик вали с новата самоличност на русата амбиция. Бившата съпредседателка на ГЕРБ в Пловдив е претърпяла промяна дори и във външния си вид. В миналото тя се подвизавала като брюнетка. Започнала да си боядисва косата сламеноруса едва през последните няколко години.

„Малко след като се запозна с Петьр Главчев, Здравка (Дани) изведнъж се промени. Започна да страни от нас“, спомня си нейна състудентка.

Периодът, в който Каназире ва върти бурен роман с бащата на Ванко 1, съвпада и със заминаването й за Англия, където специализира британско право и право на ЕС в университета в Кеймбридж. Дани Каназирева си навлече гнева на Бойко Бо рисов след няколко скандални интервюта и опит за лобиране за определени икономически интереси в Пловдив. Официално мотивът на ГЕРБ бе „несъобразяване с мнението и препоръките на ръководството на партията”. Според запознати премиерът бил бесен и заради общото минало на Каназирева и Петър Главчев.

Последните клюки в Пловдив обвързват Дани Каназирева с бизнесмена Георги Гергов. Твърди се дори, че между двамата има не само политически и бизнес интереси. Малко след като бе отстранен.

Източник kliuki.bg

2 коментара:

  1. Е, как няма да има връзка с Георги Гергов, кой нормален мъж, като прави бизнес с такава жена ще се ограничи само с това, освен ако е гей....

    ОтговорИзтриване
  2. Гергов използва Здравка за лаене и плюене - винаги ще сервира -за друго не става -

    ОтговорИзтриване

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи